top of page

The Full Story

PRF Plasma

PRP Plasma

De behandeling met Platelet Rich Plasma, beter bekend als PRP, is uniek. PRP bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed (vandaar de bijnaam ‘Vampire Facelift’). In dit plasma zit een hoge concentratie bloedplaatjes en actieve groeifactoren. Deze spelen een belangrijke rol bij herstellende processen in het lichaam. In de huid werken PRP-injecties verjongend, verstevigend en hydraterend, waardoor u een stralende, strakkere huid krijgt.

Wat is PRP?

Bij een behandeling met PRP nemen we eerst een kleine hoeveelheid bloed bij u af. Dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Het resultaat is gefilterd plasma van uw eigen bloed. verstevigend en hydraterend met als uitkomst een stralende, strakkere huid.

Het gebruik van lichaamseigen bloedplasma en -plaatjes om genezing te bevorderen, wordt al jarenlang gebruikt in de tandheelkunde en orthopedie. Wat PRP zo bijzonder maakt, is dat we met de kracht van uw eigen bloed, de vitaliteit van uw huid terugbrengen.
PRP wordt gebruikt voor:

  • Huidverbetering van gelaat

  • Huidverbetering van hals en decolleté

  • Huidverbetering van handen

  • Stimuleren van de haargroei

Wat is het effect van PRP

Bij het ouder worden, zorgt de afname van collageen voor het ontstaan van fijne lijntjes en diepere rimpels. Door de PRP injectie wordt dit verouderingsproces tegengegaan. Bij een PRP behandeling brengen we geactiveerde bloedplaatjes in de huid. Hierdoor wordt de huid gestimuleerd om elastine en collageen te produceren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en vitaliteit van de huid. De huid gaat er dus van stralen.

De huidverbetering is al merkbaar na één behandeling. Toch raden wij u drie behandelingen aan. Daarna kunt u het effect constant houden door een behandeling per jaar uit te laten voeren.

Hoe veilig is PRP?

Een groot voordeel van de behandeling met PRP is dat u wordt behandeld met uw eigen plasma. Hierdoor is deze methode zeer veilig en vrij van overdraagbare risico’s.

Bijwerkingen

De PRP behandeling in geeft weinig bijwerkingen. Zoals bij de meeste behandelingen , bijvoorbeeld een fillerbehandeling, bestaat er na de behandeling kans op zwelling, roodheid of eventueel een blauwe plek. Deze trekken echter snel weer weg.

83a46702-ff84-4b33-93c9-97cd392d4716.jpg
83a46702-ff84-4b33-93c9-97cd392d4716.jpg
83a46702-ff84-4b33-93c9-97cd392d4716.jpg
bottom of page