top of page

The Full Story

Oxygen Therapy

Crystal Clear zuurstofbehandeling is de uitgelezen behandeling voor een ouder wordende huid. Wanneer we ouder worden daalt de beschikbare zuurstofhoeveelheid in de huidcellen, wat resulteert in minder stevigheid van de huid en het ontstaan van lijntjes en rimpels.

Crystal Clear zuurstofbehandeling vult de verloren zuurstof in de huid aan en de actieve ingrediënten in het serum herstructureren de huid. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar opgevuld. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar de zuurstof werkt na de behandeling door, wat de celregeneratie stimuleert.

Deze behandeling is uitstekend voor een acnehuid door het antibacteriële effect van het serum. Mogelijke littekens en de bacteriën die de acne veroorzaken worden tegengegaan.

Werking

Een gepatenteerd serum met anti-ageing bestanddelen en zuurstof worden onder hoge druk tot in de lederhuid gebracht. De zuurstof levert energie aan de huidcellen waardoor er collageen en elastine wordt gevormd. Het volume van de biomatrix wordt vergroot, waardoor de cellen beter hechten aan elkaar. Hierdoor stijgt het vochtgehalte in de huid en wordt ze strakker.

Frequentie van de behandeling

Deze zuurstofkuur wordt gespreid over vijf sessies. Een maandelijkse onderhoudsbeurt volstaat om het bekomen resultaat te behouden.

Wie komt ervoor in aanmerking?

Crystal Clear Oxygen therapy is geschikt voor elk huidtype

Als ultieme gelaatsverzorging
Om fijne lijntjes en rimpels rond de ogen te behandelen
Om een door de zon beschadigde huid haar jeugdige uitstraling terug te geven
Als pre- en postoperatieve behandeling bij een facelift

bottom of page