EMS Lipoïd Body Corrector

Krachtige spieren en een sterk lichaam!

Fit worden met behulp van de nieuwste technologie. Een strakke buik, mooie benen of sterke armen zonder dieet of sporten.
 

VERDOVING

GEEN

OPERATIE

GEEN

DUUR

30 MIN

RESULTAAT

NA 4 WEKEN

OVER EMS Lipoïd Body Corrector

OVER LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR
Een behandeling begint altijd met een persoonlijk gesprek met Glynnis Fransen waarin zij u alles uitlegt over de behandeling. Als er nog vragen zijn, is er uitgebreid de tijd om deze door te nemen. EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR zorgt voor opbouw van spiermassa en vermindering van vetweefsel door elektromagnetische straling. Deze spiercontracties staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats (in 30 minuten)!  Het voelt als een intensieve work-out zonder pijn voor een een strakkere buik, stevigere spieren of mooie ronde billen!

Met de EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR kunnen ook de biceps, triceps en kuiten behandeld worden.

OVER LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR
Aan de basis van LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR staat de unieke combinatie van 2 veilige, wetenschappelijk erkende technieken: High-intensity electromagnetische energie (HIFEM) en Radiofrequentie (RF). Deze zijn verwerkt in prettig aanvoelende apparaten die op uw lichaam worden aangebracht. In no time worden uw spieren aangespannen: alsof u duizenden buikspieroefeningen doet. Zo worden spieren opgebouwd en wordt onderhuids vet afgebroken. Met een strakkere huid en meer gedefinieerde spieren als resultaat. En naast de buik zijn ook de billen, bovenbenen, kuiten en armen geschikt voor  LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR. Een behandeling kan zonder voorbereiding. U komt gewoon op afspraak binnen, ondergaat de professionele behandeling en bent na een half uur alweer klaar!

RESULTATEN
U voelt de eerste resultaten direct na de EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR behandeling. De echt zichtbare resultaten kunt u vier weken na de laatste behandeling verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. Tijdens het sporten merkt u dat uw core sterker is geworden en dat u oefeningen beter en makkelijker kunt volhouden.

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?
Studies tonen aan dat de meerderheid van cliënten een jaar na de behandeling nog steeds sterke spieren en minder vet heeft. Wij raden u echter aan om enkele maanden na uw behandelingen nog een consult te boeken om te zien of u baat heeft bij eventuele aanvullende behandelingen of onderhoud. Het behouden van een gezonde levensstijl is de sleutel tot het behoud van uw resultaten op langere termijn.

VEILIGHEID

*is goedgekeurd door de FDA, heeft een medische CE-markering.

NIET GESCHIKT VOOR MENSEN MET:

 • Verhoogd risico op bloedingen

 • Hartritmestoornissen

 • Elektronische implantaten zoals pacemakers of (pijn)pompen

 • Epileptische aandoeningen (epilepsie)

 • Een recente hernia in het gebied waar EMS wordt toegepast

 • Botaandoeningen en nog niet herstelde botbreuken in het gebied waar EMS wordt toegepast

 • Stents in de kransslagader (coronaire stents)

 • Open huidziektes en verwondingen

 • Griep en andere algemene ziektebeelden die door lichamelijke inspanning kunnen verergeren

 • Kwaadaardige of inflammatoire ziektes in het gebied waar EMS wordt toegepast

 • Nog niet geheelde operaties in het gebied waar EMS wordt toegepast

 • En zwangere vrouwen.

LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR NA DE ZWANGERSCHAP?

Ook kunnen deze behandelingen helpen na de zwangerschap. Het apparaat kan namelijk spierscheuring in de buikspieren verminderen, een symptoom van diastasis recti, een aandoening waarbij de buikspieren loslaten en zich scheiden, wat vaak gebeurt tijdens een zwangerschap. Het is de enige niet-chirurgische behandeling waarvan is aangetoond dat het doeltreffend is voor de behandeling van een buikspier scheiding. De combinatie versterkt de spierkracht en het evenwicht en vermindert urine-incontinentie en rugklachten, wat wederom prettig kan zijn na een zwangerschap.

OVER LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR

Het herhaaldelijk samentrekken belast de spieren, waardoor je spieren groter en sterker worden. Stel je voor: 20.000-24.000 maximale sterke contracties (die we zelf in de sportschool niet kunnen bereiken) in 30 minuten. Dat zijn dus 24.000 sit-ups of 24.000 squats!

Om energie te leveren voor zoveel spiersamentrekkingen, worden onder andere vetcellen afgebroken via een proces dat lipolyse wordt genoemd.

Het resultaat van deze gecombineerde actie van spier verstrakking en vetcel verbranding zijn sterkere, meer gedefinieerde spieren.

Het combineert verbeterde elektromagnetische energie met radio-frequente warmte. De warmte stimuleert de bloedtoevoer naar de spieren, waardoor het aantal spiervezels en het totale spiervolume toenemen.

De radiofrequente energie verwarmt ook de vetlaag tot net boven 42°C, de temperatuur waarbij vetcellen beginnen af te breken. Ernstig beschadigde vetcellen worden gemetaboliseerd en geëlimineerd door het lichaam in de loop van de weken, wat zorgt voor vet verlies.

Beide behandelingen blijven werken nadat je de laatste sessie hebt beëindigd: je spieren zouden moeten blijven groeien en het vet zou moeten blijven krimpen voor ongeveer vier maanden nadat je de laatste behandeling hebt gehad.

HOE LANG HOUDEN DE RESULTATEN AAN?

De resultaten kunnen blijvend zijn zolang je ze in stand houdt met regelmatige lichaamsbeweging, gezonde voeding en eventueel vervolgbehandelingen om de zes maanden.

Net als bij sporten geldt ook hier dat als je stopt met sporten en gezond leven, de resultaten niet blijvend zijn.

AFGERADEN

Artsen zeggen echter dat je deze behandeling niet mag ondergaan als je zwanger bent, een pacemaker of een ander geïmplanteerd elektronisch apparaat in de buurt van de plaats van behandeling hebt, of hartproblemen, een geschiedenis van epileptische aanvallen of andere medische aandoeningen hebt die het elektromagnetische veld van het apparaat gevaarlijk voor je kunnen maken.

Vermijd de behandeling ook als je een metaalsoort, zoals een koperen spiraaltje of een heupimplantaat, piercing in de buurt van het behandelingsgebied hebt. De hoge intensiteit geconcentreerde elektromagnetische energie van het apparaat kan het metaal verhitten of zelfs loswrikken.

BRONNEN EN STUDIES

Jacob, C., Kinney, B., Busso, M., Chilukuri, S., McCoy, J. D., Bailey, C., & Denkova, R. (2018). High Intensity Focused Electro-Magnetic Technology (HIFEM) for Non-Invasive Buttock Lifting and Toning of Gluteal Muscles: A Multi-Center Efficacy and Safety Study. Journal of drugs in dermatology : JDD, 17(11), 1229–1232. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30500146/

Jacob, C.I., Paskova, K. (2018). Safety and efficacy of a novel high-intensity focused electromagnetic technology device for noninvasive abdominal body shaping. Journal of Cosmetic Dermatology, 17: 783– 787. https://doi.org/10.1111/jocd.12779

Kinney, B. M., & Lozanova, P. (2019). High intensity focused electromagnetic therapy evaluated by magnetic resonance imaging: Safety and efficacy study of a dual tissue effect based non-invasive abdominal body shaping. Lasers in surgery and medicine, 51(1), 40–46. https://doi.org/10.1002/lsm.23024