top of page

EMS Lipoïd Body Corrector

Krachtige spieren en een sterk lichaam!

Fit worden met behulp van de nieuwste technologie. Een strakke buik, mooie benen of sterke armen zonder dieet of sporten.
 

VERDOVING

GEEN

OPERATIE

GEEN

DUUR

30 MIN

RESULTAAT

NA 4 WEKEN

OVER EMS Lipoïd Body Corrector

OVER LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR
Een behandeling begint altijd met een persoonlijk gesprek met Glynnis Fransen waarin zij u alles uitlegt over de behandeling. Als er nog vragen zijn, is er uitgebreid de tijd om deze door te nemen. EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR zorgt voor opbouw van spiermassa en vermindering van vetweefsel door elektromagnetische straling. Deze spiercontracties staan gelijk aan 20.000 sit-ups of squats (in 30 minuten)!  Het voelt als een intensieve work-out zonder pijn voor een een strakkere buik, stevigere spieren of mooie ronde billen!

Met de EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR kunnen ook de biceps, triceps en kuiten behandeld worden.

OVER LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR
Aan de basis van LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR staat de unieke combinatie van 2 veilige, wetenschappelijk erkende technieken: High-intensity electromagnetische energie (HIFEM) en Radiofrequentie (RF). Deze zijn verwerkt in prettig aanvoelende apparaten die op uw lichaam worden aangebracht. In no time worden uw spieren aangespannen: alsof u duizenden buikspieroefeningen doet. Zo worden spieren opgebouwd en wordt onderhuids vet afgebroken. Met een strakkere huid en meer gedefinieerde spieren als resultaat. En naast de buik zijn ook de billen, bovenbenen, kuiten en armen geschikt voor  LIPOÏD EMS BODY CORRECTOR. Een behandeling kan zonder voorbereiding. U komt gewoon op afspraak binnen, ondergaat de professionele behandeling en bent na een half uur alweer klaar!

RESULTATEN
U voelt de eerste resultaten direct na de EMS LIPOÏD BODY CORRECTOR behandeling. De echt zichtbare resultaten kunt u vier weken na de laatste behandeling verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. Tijdens het sporten merkt u dat uw core sterker is geworden en dat u oefeningen beter en makkelijker kunt volhouden.

HOE LANG BLIJFT HET RESULTAAT ZICHTBAAR?
Studies tonen aan dat de meerderheid van cliënten een jaar na de behandeling nog steeds sterke spieren en minder vet heeft. Wij raden u echter aan om enkele maanden na uw behandelingen nog een consult te boeken om te zien of u baat heeft bij eventuele aanvullende behandelingen of onderhoud. Het behouden van een gezonde levensstijl is de sleutel tot het behoud van uw resultaten op langere termijn.

VEILIGHEID

*is goedgekeurd door de FDA, heeft een medische CE-markering.