top of page

Bodyshock & Antistress therapy

BODYSHOCK + ANTISTRESS THERAPY

 

Dit medisch ontwikkelde behandelsysteem heeft een helende, verzorgende, verwarmende, ontspannende werking en biedt de meest doeltreffende oplossingen voor een brede range aan schoonheids- en gezondheidsproblemen. Een must in tijden van extreme stress, slaaptekort, toenemende welvaartsziektes zoals diabetes, een sterk vergrijzende bevolking, verkeerde eet- en leefgewoontes, zwaarlijvigheid en een verzwakkende immuniteit. 

De bodyshock + Anti stress therapy treatment focust zich op de hermodellering van het lichaam voor maar liefst 6 verschillende behandelingszones. Afhankelijk van welke zone u wenst te verbeteren, kunnen wij deze behandeling volledig afstellen op uw specifieke behoefte.

 

 

Hoe werkt het?

De afslankende, helende en ontspannende werking van 3 soorten infrarood (diep, middel en bijna IR) en vibratiemassage wordt aangevuld met een heerlijke multisensoriële ervaring: de Gemstone Therapy met een combinatie van helende infrarood- en kleurentherapie, LED-therapie, Himalaya zoutsteen, aromatherapie en rustgevende massagetrillingen. Dankzij dit medische afslankingsconcept biedt Cocoon een doeltreffend antwoord op schoonheidsproblemen zoals algehele afslanking, versteviging, striemen en cellulitis en kunnen allerlei probleemzones worden aangepakt. klanten die interesse hebben in fitness, afslanking, pijnbestrijding, relaxatie, stressvermindering, ontgifting, stoppen met roken en klanten die last hebben van slapeloosheid, depressie en andere welvaartskwalen… Maar ook voor iedereen met een sterke behoefte aan me-time betekent een sessie in de Cocoon de ideale mini-vakantie.

 

 

Het is mogelijk om de omgevingswarmte exact af te stellen tot zo hoog als 81°C.

 

Ergonomisch contour bed

Uitermate comfortabel ergonomisch bed met het "Soft Cushion" kussen.

 

Vibratie massage

Dubbele golf massage systeem.

 

Ambient led system

Rood en geel ledlicht beschikbaar voor atmosferisch omgevingslicht.
- FIR (Far InfraRed)

 

duurzaam afslanken

Het jojo-effect van gewichtsschommelingen wordt gecounterd, er is een snelle, merkbare vermindering van vetmassa en een behoud van de spiermassa.

 

convectiewarmte en korte infraroodstralen

Hieraan heeft de Cocoon zijn efficiënte en heilzame werking te danken! Resultaat? Vetverbranding, vrijgave van toxines, verhoging van het metabolisme (bij elke graad dat de lichaamstemperatuur stijgt, stijgt uw metabolisme 6%),

led-lichttherapie

Intens licht vermindert (op een pijnloze manier) verouderingstekens, verbetert de huidstructuur, huidskleur en celvernieuwing.

 

 

 

polysensoriële effecten

Een waaier aan positieve zintuiglijke ervaringen, voortvloeiend uit warmte, aromatherapie, muziektherapie, vibratie van de ergonomische matras, met zuurstof verrijkte omgeving: Welzijn, relaxatie, fysiek en mentaal herstel.

 

Aromatherapie

Een mix van 4 unieke oliën.

 

 

Soms volstaan een paar beurten, soms is een kuur van 5 a 10 behandelingen nodig. 

 

Is deze behandeling veilig?

 

HET RESULTAAT

De Cocoon vormt de ideale combinatie om vetweefsel te verminderen en de vorming van een sinaasappelhuid tegen te gaan.

Samenvattend kunnen we zeggen dat de Cocoon de ideale behandeling is voor volgende zaken:

– Gewichtsverlies
– Strakker figuur met minder cellulite
– Ontgiftiging van de huid
– Verhelderende werking van de huid

_ Stress 

2022.01.27-171632 - Aiki Photography.jpg
2022.01.27-171104 - Aiki Photography.jpg
2022.01.27-171352 - Aiki Photography.jpg
2022.01.27-174604 - Aiki Photography.jpg
bottom of page