top of page

Hormonaal in balans, 

Doeltreffend afslanken.

Network-connections-of-the-hypothalamus-
Glynnis Fransen LOGO lipoid qr_.png
  • Lipoïd-Qr® programma werkt op de afbraak van de ‘juiste’ vetten. Er zijn namelijk drie soorten vetten. De eerste soort is het structurele vet: dit biedt bescherming aan de organen, zoals het hart, de nieren en de lever. De tweede soort is een brandstofreserve: deze wordt door het lichaam gebruikt als het nodig is, bijvoorbeeld bij koude of grote inspanningen. De derde soort is het vet dat in de loop der jaren is opgeslagen rond de heupen, dijen, buik en bovenarmen. Dit laatste is ongezond vet dat overgewicht veroorzaakt. De meeste diëten verminderen vooral de eerste twee soorten vet. Pas daarna wordt het derde type aangesproken. Tegen die tijd voel je je hongerig en moe en krijg je een ingevallen gezicht en slappe spieren.

  • Bij het Lipoïd-Qr® programma verdwijnt alleen het ‘overgewicht’-vet. Metingen van het vetpercentage tonen dit aan.

  • Deze kuur bevat niet alleen stoffen die de vetverbranding op gang brengen, maar – en hierin zit het grote verschil met andere diëten – ook stoffen die op een innovatieve manier ingescand zijn en invloed hebben op het regelcentrum in de hersenen, namelijk de hypothalamus. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding. Het inscannen zorgt ervoor dat de hypothalamus de vetverbranding stimuleert en het hongergevoel onderdrukt.

Natuurlijk, veilig en gezond

Lipoïd-Qr® werkt effectief en is volkomen veilig. De kuur bevat natuurlijke extracten die via het mondslijmvlies worden opgenomen. De kuur draagt niet alleen bij tot effectief afslanken, maar stelt als doel gezond afslanken en slank blijven op lange termijn, zonder gevaar voor het alom gekende jojo-effect.

Geen hongergevoel ! 

Je zult geen ‘echte’ honger hebben. Dat zou beslist wél het geval zijn mocht je niet ondersteund worden. Dankzij deze ondersteuning van de Liquid shots blijven de typische honger/dieet bijwerkingen achterwege. Dat komt omdat het programma bijdraagt tot het verbranden van de juiste vetten. Sterker nog: ondanks de geringe calorie-inname via het toegestane voedsel zul je je heel snel vitaler voelen. Indien je de kuur zou volgen zonder de liquid shots, zou dit ook leiden tot gewichtsafname, maar dan zou je voornamelijk spieren en vocht verliezen en daarbovenop ook constant honger hebben en je zwak, slap, moe en trillerig voelen. Bovendien zou je humeur beneden alle peil zijn.

 

Vetverlies, geen spierverlies

Vanwege het grote gewichtsverlies in korte tijd mag Lipoïd-Qr® programma enkel onder toezicht van een deskundige experten gebruikt worden.

 

Door middel van Lipoïd-Qr® programma worden alleen de reserve-vetophopingen aangepakt die overgewicht veroorzaken. Daarbij gaat het om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen of dijen. Je verliest dus geen onderhuids en beschermend vetweefsel of spiermassa, maar wel overtollig vet, op een veilige en harmonieuze wijze.

Tijdens de Lipoïd-Qr® kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetverbranding, op voorwaarde dat je je strikt aan de voorschriften houdt.


Tijdens de kuur haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet. Het voordeel hiervan is dat je geen hongergevoel hebt. Een voedingssupplement is wel aanbevolen. Daarom vind je in het Lipoïd-Qr®-basispakket ook het supplement Lipid-vitamines (B-Complex), dat je tijdens de duur van het programma inneemt.

 

Ondersteuning door een deskundige therapeut/expert/arts/diëtiste/coach/voedingsconsulent

Het principe van Lipoïd-Qr® is dat je proactief wordt ondersteund, om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen om maximaal resultaat te behalen. De duur van de strikte periode varieert van 24-38 dagen per kuur (plus nog 3 dagen afbouw zonder Liquid shot ampullen). Daarna volgen 6 weken consolidatie, waarin je leert eten in functie van je nieuwe gewicht.
Tijdens de Lipoïd-Qr® kun je op een gezonde en verantwoorde wijze aanzienlijk afvallen.

bottom of page