Is Lipoïd-Qr® geschikt voor jou?

Als je in de overgang meer dan 5 kilo aankomt en je hierover ongelukkig bent of als je je streefgewicht wilt behouden of terug wilt krijgen, dan is het noodzakelijk om vanaf nu je leefstijl en eetgewoonten blijvend te veranderen. Het MenoCure-programma ondersteunt je hierbij.

Het helpt je je zelfbeeld te versterken en zal je meer zelfvertrouwen geven omdat je je beter in je vel voelt. Niet alleen uiterlijk zul je je beter voelen, maar ook innerlijk, omdat je energieën beter in balans komen.

Dit programma helpt je je hormonen weer in balans te brengen. Het ondersteunt je stofwisselingssysteem en het draagt bij tot het wegwerken van oude, overbodige vetten. En het ondersteunt je energieniveau zodat het een bijdrage levert aan het verminderen of zelfs verdwijnen van bepaalde verschijnselen en dit heeft dan weer een positieve invloed op je mentaal welzijn. Vanaf het moment dat je weer tevreden bent met jezelf en weer het gevoel hebt dat je in balans bent, kun je ervoor zorgen dat je de behaalde resultaten ook bestendigt voor de toekomst.

Zo blijf je ook na de menopauze blij met jezelf, zowel vanbinnen als vanbuiten.

Contact

Voor vragen of een afspraak om de kuur op te starten, kan u Lipoid kliniek telefonisch bereiken of u kan een mail sturen naar Info@lipoid-qr.com

Zaterdag 

telefonisch bereikbaar voor informatie & afspraken te plannen 10.00h - 18.00h 

Lipoïd kliniek

Glynnis Fransen

Tel: 0489/56.19.27

Info@lipoid-qr.com

STARTEN MET LIPOÏD-QR®

  • Black Facebook Icon
  • Instagram
Reden:

Copyright© Lipoïdkliniek//Lipoïd-Qr®