Belgïe: Notificatienummer: NUT_PL_AS 3176/6

Product informatie: www.Lipoid-Qr.com (gewichtsverlies tijdens de menopauze of wanneer je hormoonproblemen hebt)

of bel 1 van onze deskundige experten (deze kan je terug vinden op de website: WWW.LIPOID-QR.COM

Gewichtsbeheersing is een zeer actueel onderwerp en er zijn enorm veel methodes op de markt die niet altijd efficiënt werken.

Gezond & doeltreffend afslanken is voor sommige mensen niet makkelijk. Om af te slanken en vervolgens ook slank te blijven, is meer nodig dan een tijdelijk dieet. Daarom heeft de lipoïd-qr® een doelgericht, betaalbaar en verantwoord 3 Periode plan ontwikkeld.

Het biedt een ondersteunende kuur aan waarmee je op een verantwoorde, vitale manier in korte tijd voornamelijk VET verliest.

Daarna wordt een gezond voedingspatroon aangeleerd, aangepast aan jouw behoeftes. Het programma is opgebouwd in 3 periodes (STRIKTE PERIODE, STABILISATIE PERIODE, LEVENS PERIODE)

Wat is de reden dat de ene persoon beter op zijn gewicht blijft terwijl een andere persoon er alles aan doet om zijn gewicht te behouden of te herwinnen?

Veel heeft te maken met het spierweefsel types dat je hebt, maar ook problemen zoals:

 • De schildklier die traag werkt

 • Hormonale stoornissen

 • Stress

 • Spijsvertering- en darmproblemen (samenstelling van de darmflora heeft ook invloed)

Deze disbalansen kunnen er voor zorgen dat het heel moeilijk is  om op een normaal gewicht te blijven of je normale gewicht te herwinnen.

Inhoud
Lipoïd-Qr®  bestaat uit een 3 periode plan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en recepten.

Boodschappen doe je zoals steeds bij je eigen groentewinkel, slager, vismarkt, supermarkt of natuurwinkel.

PERIODE 1 – Strikte periode

De Strikte periode duurt (slechts!) 24 tot max 38 dagen (met telkens nog 3 stopdagen) en draait voornamelijk om het kwijtraken van je overtollige ongezonde vetten, vetkwabben over heel je lichaam en visceraal buikvet.

Deze periode bestaat uit een vet – en koolhydraatarme voeding met gezonde en lekkere recepten en eventueel 2 ondersteunende voedingssupplementen en professionele begeleiding.

PERIODE 2 – Stabilisatieperiode
De Stabilisatieperiode is een periode van 21 dagen waarin het voedingspatroon langzaam wordt aangevuld, zodat je gewicht stabiliseert (geen jojo-effect) en vaak zelfs nog wat afneemt. Streefgewicht nog niet bereikt? Dan kun je gerust langer in de stabilsatie periode blijven. Een voedingssupplement biedt – waar gewenst – nog ondersteuning.

PERIODE 3 – Levensperiode
In de levensperiode krijg je tools aangereikt die je kan gebruiken in je dagelijks gezond eetpatroon.

In deze periode pas je bovendien toe wat je in periode 1 en 2 hebt geleerd over gezonde keuzes maken. Deze periode draait vooral om het vinden van een balans die bij jou past.
Na het doorlopen van periode 1 en 2 is je visie op eten helemaal veranderd. Je bent het nu gewoon om gezond te eten. Uiteraard mag je nog eens zondigen. Ik stel steeds de 80/20 regel voor. Voor 80 procent probeer je een zo gezond mogelijk voedingsprogramma aan te houden. Kies voor minder koolhydraten uit brood, pasta en aardappelen en meer koolhydraten uit groenten die door hun rijk aanbod aan vezels minder invloed op je suikerspiegel hebben. Eet ook meer eiwitten en gezonde vetten in de plaats (vette vis, olijfolie (niet verhitten!) kokosvet, lijnzaad)

Voeding heeft ook een sociaal karakter, het brengt mensen bij elkaar en geeft ontspanning. Probeer toch steeds op een relaxte manier na te gaan waarom je soms grijpt naar ongezonde voeding en tracht spanningen en stress niet te compenseren met voeding. De laatste periode draait om een juiste balans en die is voor iedereen anders. Belangrijk is dat je gezond eet, je gewicht in de gaten houdt (stel een bovengrens in) en regelmatig beweegt. Af en toe je boekje te buiten gaan kan je compenseren met een eventuele vasten- of soepdag in te lassen. Zo zal je langer een gezond en vitaal gewicht behouden.

Disclaimer

Op het bezoek van deze website zijn de volgende voorwaarden van toepassing, de informatie op deze site kan en mag slechts gebruikt worden voor algemene informatiedoeleinden. Deze website bevat informatie over voedingssupplementen. Voedingssupplementen zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding en zijn geen medicijnen.  Deze producten zijn niet bedoeld voor gebruik , behandeling of preventie van enige ziekte. Neem contact op met je huisarts of medisch specialist als je behoefte hebt aan een diagnose, medisch advies of als je denkt een behandeling nodig te hebben.

Glynnis Fransen LOGO lipoid qr_.png
lipoidqr logo 2020.png
Copyright©Lipoid-qr®.png
 
Lipoïd-Qr®

De Lipoïd-Qr® is een onderdeel van een groter geheel en een belangrijke bouwsteen van jouw gezondheidsplan!

Sommige mensen hebben al tal van diëten gevolgd en zijn bijna wanhopig omdat geen enkele methode voor hen heeft gewerkt. Mensen die de Lipoïd-Qr® volgen, voelen zich evenwel zeer goed want ze zien daadwerkelijk resultaten.

Hun honger is na een paar dagen over. Ze leven op hun eigen vet en niet op de voeding die toegestaan is.

 

Cravings en trek in allerlei lekkers komen uiteraard nog voor, maar hiervoor kun je terecht bij je experte, die je zal begeleiden en helpen om moeilijke momenten te overbruggen.

Normaal gesproken is het mogelijk om met gezonde, volwaardige voeding je gewicht te behouden of terug te krijgen. Veel mensen geraken gedemotiveerd omdat het te lang duurt vooraleer ze resultaten boeken of omdat ze er gewoon niet in slagen om af te slanken, met als gevolg dat ze zich op de duur wagen aan allerlei crashdiëten die het probleem verergeren.

 
Waarom kiezen voor Lipoïd-Qr®

Lipoïd-Qr® draagt bij tot een hele reeks voordelen

 • Het is een onderbouwd programma en werkt effectief

 • Het biedt ondersteuning tot verdwijnen van je hongergevoel

 • Het draagt bij tot een energieker en vitaler lichaam

 • Het biedt ondersteuning zodat hevige hormoonschommelingen worden verzacht

 • Het biedt ondersteuning op je mentale welzijn

 • Het werkt specifiek op de oudere vetlagen op heupen, buik, billen en bovenarmen Met andere woorden: het biedt ondersteuning in het verbruiken van je overtollige vet

 • Het draagt bij tot het verliezen van vet en geen of nauwelijks spierweefsel

 • Het ondersteunt de normaliserende werking op je bloeddruk en bloedsuikerspiegel

 • Het draagt niet alleen bij tot het afslankingsproces maar ook tot een algemene zuivering van je lichaam

 • De samenstelling van de ampullen die mede het dieet ondersteunen is hypo-allergeen, natuurlijk en 100% veilig in gebruik

 
Voor wie is deze kuur geschikt?

Voor wie is de Lipoïd-Qr® is geschikt voor mannen en vrouwen die overtollig buikvet en vetophoping op onaangename plaatsen willen verliezen.

Voor iedereen die vroeger al tevergeefs pogingen heeft ondernomen om af te slanken en daar niet in slaagde en die nu vastberaden de stap naar een slankere en gezonde levenstijl wil zetten.

 • Voor iedereen die graag een duw in de rug wil en op een kortere tijdspanne echt vet wil verliezen om daarna zijn gezonde levensstijl weer op te nemen.

 • Voor iedereen die meer balans wil brengen in zijn voeding en zijn/haar figuur wil corrigeren.

 • Als je wil werken aan het optimaliseren van je spijsvertering en je gezondheid.

 • Als niets meer werkt..

 
Past deze kuur bij jou?

De Lipoïd-Qr® is een onderbouwde kuur & voedingsprogramma. Dit wil zeggen dat het volgen van het programma je algemene gezondheid ten goede komt en deel uitmaakt van een totaalconcept dat je algemeen welzijn en je levenskwaliteit verbetert.

Het vraagt in het begin heel wat doorzettingsvermogen om af te kicken van troost voeding en terug te leren om je niet te vullen maar, te voeden.

Ben je gemotiveerd om je gewichtsprobleem aan te pakken of wens je een figuurcorrectie, dan is deze kuur iets voor jou.

Nieuwe gewoontes aanleren vraagt tijd. De Lipoïd-Qr® geeft je hierbij een grote duw in de rug. Je bent blij dat je eindelijk nog eens wat kilo’s verliest op een verantwoorde manier, je voelt je beter en je motivatie zal groeien om werkelijk het verschil te maken en de verantwoordelijkheid op te nemen om goed voor jezelf en dus voor je gezondheid te zorgen.

TIMELINE -> DAGPLANNING

Ontwerp zonder titel.jpg
 

De oplossing voor jou?

Lipoïd-Qr® is een heel ander verhaal. Zelfs mensen die hardnekkig vet vasthouden in hun lichaam bereiken er resultaten mee. Ze slanken snel af in centimeters, zelfs nog meer dan in kilo’s.

Mensen die de kuur volgen, voelen zich beter, vinden zichzelf aantrekkelijker, zien dat hun bloedwaarden en bloeddruk verbeteren en slapen opnieuw goed. Hun drang naar zoet is verdwenen en ze hebben weer zin om te bewegen.

Mensen zullen merken dat als ze de kuur volgen in een stroomversnelling geraken en steeds enthousiaster worden over hun herwonnen gezondheid. Het positieve is ook dat ze na de kuur meestal niet opnieuw aankomen en meer energie hebben dan ooit tevoren. Dit programma heeft immers als doel het eet- en bewegingspatroon (levensstijl) blijvend te veranderen.

Uiteraard vraagt dit zeker in het begin heel wat doorzettingsvermogen.

 
Waaruit bestaat de kuur?
 

Lipoïd-Qr®kuur duurt afhankelijk van het gewenste resultaat minimaal 24 dagen (plus 3 afbouwdagen) tot maximaal 38 opeenvolgende dagen (plus 3 afbouwdagen).

In het pakket zit alles wat je voor een optimale kuur van 38 dagen nodig hebt. Het bevat:

 • 38 Lipoïd-Qr® Liquid shot ampullen.

 • Een boekje met duidelijke achtergrondinformatie, enkele menu-ideeën en recepten.

 • Het supplement Lipid-vitamine 30 caps - Vitaminen B-complex.

 • Stylo

 • Een lintmeter.

 • Lipoïd-Thé®

 • Ben je na de eerste kuur nog niet helemaal tevreden met het resultaat, dan kun je zonder problemen verder met een extra doosje van 14dagen. Voel je je goed en ben je erg gemotiveerd om nog meer af te slanken, dan kun je bij je nog een extra doos met 24 of 38 liquid shots aankopen (maximum 76 dagen strikte fase met liquide shot ampullen). Daarna moet je enkele verplicht 21 dagen inlassen. Tijdens 21 dagen kan je lichaam gewoon worden aan het nieuwe gewicht en kan je gezondere voedingsgewoontes aan leren om een kans op een jojo effect uit te sluiten. Indien je dit wenst, kan je na die stopweken starten met een nieuwe kuur.