top of page
4b6af94abf869bae7132667faf3f7f4b.jpg

Facial Treatments

Het Thalgo totaal concept biedt voor elk huidtype & huidconditie een uitgebreid assortiment aan doeltreffende verzorging. 

 

De totale Thalgo aanpak is gebaseerd op de grootste bron van werkstoffen…de zee!

 

Thalgo is geïnspireerd door de Thalasso therapie, spa behandelingen die gebruik maken van echt zeewater en zee-algen. De zee, de oorsprong van alle leven op aarde is een enorme bron van actieve werkstoffen. Werkstoffen zoals vitaminen, aminozuren en proteïnen die onze huid en ons lichaam nodig heeft om in topconditie te komen of te blijven. 

Wist u dat zeewater nagenoeg dezelfde samenstelling heeft als ons bloedplasma, daarom zijn werkstoffen afkomstig uit de zee zo uiterst effectief! Thalgo is in staat om deze bijzondere voordelen van de zee en algen te verwerken in haar producten en behandelingen.

THALGO heeft al meer dan 50 jaar ervaring in huidverzorging.  In samenwerking met dermatologen en universiteitsprofessoren creëren onze onderzoekers  dag na dag ware schatten, bronnen van  zintuiglijkheid en plezier, die de cosmetische kracht van onze exclusieve actieve ingrediënten onthullen.  Elk verzorgingsproduct van THALGO is een concentraat van oceaankracht en wordt ontwikkeld volgens uiterst strenge efficiëntie- en veiligheidsvereisten, om overal ter wereld Professionele Uitmuntendheid te bieden.

GELAATSVERZORGING:
-Hydraterend Ritueel     60 min €65,00

-Zuiverend Ritueel       60 min €65,00

-Voedende Ritueel   60min €65,00

 

-Luxe Anti-Rimpel Ritueel + Handmassage 75 min €115,00  

-Luxe Elixir Anti-Age + Handmassage 75 min  €115,00

bottom of page