Image.jpg
Glynnis Fransen LOGO lipoid qr_.png

Werking

 

Problemen met je gewicht? 

Heb je alles al geprobeerd?

Ben je hormonaal uit balans?

Of wil je een natuurlijke figuurcorrectie?

We zijn het zo gewoon om op ieder moment van de dag te eten en ons te verzadigen met voeding die niet goed voor ons is.

Af en toe eens een dieet inlassen op een verantwoorde manier of periode van minder eten inlassen heeft zijn resultaten al bewezen.

Door verschillende soorten disbalansen kan je lichaam vastgeroest raken waardoor het afslankproces stagneert.

Disbalans zoals:

Hormonaal onevenwicht

Diabetes type 2

Verstoorde darmflora

Overbelaste lever

Stress

Slecht werkende schildklier

Instabiele bloedsuiker

Stille,laaggradige ontstekingen

Overbelasting door xeno-oestrogenen

Pcos (polycystisch ovarium syndroom)

Menopauze

Burn-out

...

Het Lipoïd-Qr® voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van Liquid shots waarvan de samenstelling natuurlijk is en het stoffen bevat die de vetverbranding ondersteunen. Het is een innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten die worden opgenomen via het mondslijmvlies.

De stoffen die de verbranding ondersteunen, zoals L-carnitine, taurine,.. bevatten daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op de regelcentra in de hersenen. Deze sturen een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Het resultaat: Lipoïd-Qr® draagt bij tot het verminderen van je hongergevoel. Tevens ondersteund het jouw specifieke noden om meer balans in het lichaam te brengen. Tegelijk helpt het om jouw lichaam aan te sporen om zijn eigen vetvoorraden te verbranden. Het optimaliseren van spijsverteringsproblemen is hierbij ook essentieel.

Lipoïd-Qr® kuur helpt alleen de reserve-vetophopingen die overgewicht veroorzaken te elimineren. Daarbij gaat het vooral om vetophopingen op ongewenste plaatsen als heupen, billen, buik, bovenarmen en dijen. Het draagt op een veilige en harmonieuze manier bij tot het verliezen van enkel overtollig vet, zonder dat je hierbij beschermend vetweefsel of spiermassa verliest.

Tijdens het volgen van het voedingsprogramma haal je je energie niet uit de toegestane voeding, maar je verbruikt je eigen overtollige vet.

Het voordeel hiervan is dat het bijdraagt tot een verminderd hongergevoel en het je lichaam in evenwicht brengt doordat je kiest voor de juiste voeding.

Uiteraard is het niet voldoende om alleen de voedingssupplementen in te nemen, je moet ook je voeding aanpassen door middel van een aangepast voedingsplan.

 

Het afslankende voedingsprogramma is nauwkeurig op punt gesteld door Glynnis Fransen en maakt onlosmakelijk deel uit van het programma.

Overeenkomstig de huidige Europese richtlijnen mogen geen gezondheidsclaims gedaan worden.